کلانه یا همان نان محلی و نازک کردستان بسیار خوشمزه و متفاوت تر از نان های دیگر است .

این نان سنتی که از آرد گندم و سبزی محلی پیچک و یا پیازچه تهیه میشود با کره یا روغن محلی چرب میشود و درکنار دوغ و ماست چکیده  بسیار لذیذ و مقویست .


آشپزی محلی ,نان ,کلانه ,میشود ,کردستان ,نازک ,نازک کردستان ,کلانه یا ,محلی و ,و نازک ,یا همانمنبع

سه دستور تهیه متفاوت و خوشمزه

کیک کافی شاپی

طرز تهیه سه غذای مجلسی و مناسب برای پذیرایی از مهمان

دستور تهیه 3 نوع غذای ایرانی

غذاهای محلی ایران

طرز تهیه مربا انجیر

“ناصر ملک مطیعی” اولین ستاره سینمای ایران: گر می‌توانی درد و غم را هم از تن من بشوی!

مشخصات

آخرین جستجو ها

قیمت اجرای سقف شیروانی مرجع به روز و تخصصی حوزه توریست آموزش های همگانی تخفیف دونی مرجع همه برنامه ها و نرم افزار های کامپیوتر مرجع به روز و تخصصی پزشکی ایران و جهان دانلودستان 09197977577فریب فلزیاب های دوربینی را نخورید | دروغی بیش نیست تخفیف دونی نوبهار | راهنمای جامع و کامل