جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
انجیر سبز:1 کیلو
شکر :280 گرم
هل : دو عدد
چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده : یک سوم پیمانه
عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری
مربای خوشمزه
طرز تهیه سه غذای مجلسی و مناسب برای پذیرایی از مهمان
“ناصر ملک مطیعی” اولین ستاره سینمای ایران: گر میتوانی درد و غم را هم از تن من بشوی!