طرز تهیه “آش ترخینه”
مواد لازم برای
آش ترخینه کرمانشاهی :
- مرغ :200 گرم
- ترخینه خشک کرمانشاهی :400 گرم
- لپه :یک لیوان
- پیازخلالی شده :یک عدد متوسط
- سیب زمینی :یک عدد متوسط رنده شده
- هویچ :دو عدد متوسط رنده شده
- گوجه فرنگی : 5–6 عدد
- نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم
- سبزی آش :نیم کیلو
آشپزی
عدد ,یک ,لازم ,تهیه ,رنده ,، ,عدد متوسط ,رنده شده ,یک عدد ,متوسط رنده ,، فلفلمنبع
سه دستور تهیه متفاوت و خوشمزه
کیک کافی شاپی
طرز تهیه سه غذای مجلسی و مناسب برای پذیرایی از مهمان
دستور تهیه 3 نوع غذای ایرانی
غذاهای محلی ایران
طرز تهیه مربا انجیر
“ناصر ملک مطیعی” اولین ستاره سینمای ایران: گر میتوانی درد و غم را هم از تن من بشوی!