کلانه یا همان نان محلی و نازک کردستان بسیار خوشمزه و متفاوت تر از نان های دیگر است .

این نان سنتی که از آرد گندم و سبزی محلی پیچک و یا پیازچه تهیه میشود با کره یا روغن محلی چرب میشود و درکنار دوغ و ماست چکیده  بسیار لذیذ و مقویست .


آشپزی محلی ,نان ,کلانه ,میشود ,کردستان ,نازک ,نازک کردستان ,کلانه یا ,محلی و ,و نازک ,یا همانمنبع

سه دستور تهیه متفاوت و خوشمزه

کیک کافی شاپی

طرز تهیه سه غذای مجلسی و مناسب برای پذیرایی از مهمان

دستور تهیه 3 نوع غذای ایرانی

غذاهای محلی ایران

طرز تهیه مربا انجیر

“ناصر ملک مطیعی” اولین ستاره سینمای ایران: گر می‌توانی درد و غم را هم از تن من بشوی!

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sarailxs4 casa baxfilm فیدخوان بلاگ پوستر فیلتر شنی kashaane مجله شما سایت قدیمی ها فيزيك، رايانه، آموزش، معاونت پشتيباني آموزش و پرورش، دانلود، خواندني نگهداری و سرویس پکیج فروشگاه بذر اورجینال شاهدانه