به دلیل وسعیت زیاد و قدمت بالای کشور عزیزمان هر خطه از این دیار دارای غذاهای خاص و مقوی هست که امروز قصد داریم با غذاهای استان فارس و کرمانشاه و مازندران و… آشنا کنیم.
- گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
- پیاز 3 عدد متوسط
- خیار 5 عدد متوسط
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان
- نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه سه غذای مجلسی و مناسب برای پذیرایی از مهمان
“ناصر ملک مطیعی” اولین ستاره سینمای ایران: گر میتوانی درد و غم را هم از تن من بشوی!